El Delfín Verde centralitza la seva gestió gràcies a ICG Software i IM Projects

Entrevista amb Anna Llausas, directora financera de El Delfín Verde. Càmping situat a la Costa Brava que compta amb una extensió de 36 hectàrees, el més gran a nivell nacional. També figura entre els més prestigiosos del sector, tant a nivell nacional com europeu, havent rebut nombrosos premis. Es defineix com un hotel en plena natura, ideal per a famílies amb nens.

El Delfín Verde és un dels càmpings resort del país que més decididament ha apostat pel Glamping, la nova tendència turística que combina el glamour amb el càmping. Les instal·lacions compten amb diversos bars, restaurants, botigues, supermercat i un hotel que necessitaven ser gestionats centralitzadament per controlar tota l'activitat del negoci des d'un mateix lloc.

Gràcies a ICG Software, empreses com El Delfín Verde que compten amb diferents negocis, poden utilitzar el mateix programari tant en el punt de venda com en les oficines, accedint a tota la informació de l'activitat global d'una manera nativa, sense necessitat d'integracions entre plataformes. Amb FrontRetail per a la gestió del supermercat i les botigues, FrontRest per als bars i restaurants, FrontHotel per a la gestió de l'hotel i tot això gestionat centralitzadament amb ICG Manager a les oficines.

Tenint tots els diferents negocis amb la mateixa tecnologia va facilitar la implementació de l'ús de polseres per als usuaris del càmping que poden pagar còmodament amb una polsera prepagament. Fet que ha reduït significativament el treball de gestió d'efectiu en els tancaments de caixa i ha augmentat les vendes en facilitar al client poder consumir en tot el complex sense tenir que portar efectiu o targeta a sobre.

 

El Delfín Verde. Entrada
El Delfín Verde. Bar
El Delfín Verde. Hotel
El Delfín Verde. Supermercado