Natura, un viatge dels sentits

Natura és una cadena de roba, complements, regals i llar que ha esdevingut líder a nivell de coneixement de marca i èxit comercial al mercat local.

Natura és sinònim d'originalitat, emoció i actituds positives .El principal objectiu és despertar els sentits dels seus clients, mitjançant un tracte personal a les seves encantadores botigues i fomentant el somriure  i el bon ambient a qualsevol racó gràcies a una acurada decoració i als seus aromes de tot el món.

Al 1992 va obrir la seva primera botiga Natura a Barcelona i al 1994 va començar la seva expansió a Espanya amb noves botigues pròpies i franquiciades.  En aquests moments Natura està present a Espanya, Portugal i Mèxic.

IM Projects va  realitzar el projecte de Natura la primera meitat de 2015 i va englobar les principal àrees de gestió de la companyia : BackOffice, magatzems, comptabilitat i botigues, gestionant les seves tres principals marques comercials: Natura, Natura Casa y Bee.

A nivell de software es va implantar ICGManager a la central i ICGFrontRetail a les botigues. També es va informatitzar un encantador hotel al centre de Barcelona amb ICGFrontHotel Basic.

Per últim, es va utilitzar ICGDataExchange per realitzar diversos processos d’importació i exportació amb aplicacions externes: E-Commerce, Operador logístic, etc…

Per a l’abastiment de les botigues, Im Projects va desenvolupar un portal B2B integrat amb l'ERP on tant les botigues pròpies com franquícies confirmen les compres inicials de catàleg així com la compra repetitiva. Aquest portal també s'utilitza per a la gestió de les compres a proveïdors tercers un cop homologats per la central.