Introducció

A IM Projects, S.L. («IM PROJECTS», «nosaltres», «Empresa») oferim solucions de programari empresarial per a sectors tan variats com Retail, Hostaleria, Alimentació i més.

Ens comprometem a protegir la privadesa de tots els usuaris («Vostè/s», l’«Usuari») del nostre lloc web www.im-projects.com (el «Lloc Web») i els Serveis d’App («Serveis d’App»). Aquesta Política de Privadesa explica les nostres pràctiques en relació amb l’ús de les dades personals recollides i processades a través del nostre Lloc Web i els Serveis d’App en la nostra qualitat de Responsables de Tractament. A més, a l’Annex I s’indica com processem les dades recollides en la nostra qualitat d’Encarregats de Tractament.

 

Resum

Recopilem determinades dades personals per tal de comunicar-nos amb vostè i oferir-li i prestar-li els nostres serveis. Mantenim la seguretat i confidencialitat de les vostres dades d’acord amb la legislació aplicable i no revelem les vostres dades personals excepte quan sigui necessari per prestar els nostres Serveis.

En completar i enviar les vostres dades personals a IM PROJECTS a través de qualsevol formulari de Contacte en línia, declareu haver llegit i acceptat els termes de la present Política de Privadesa i l’Annex I “DPA”. Sense perjudici d’això, consentiu expressament i inequívocament la recollida i el tractament de les vostres dades personals (tal com s’identifiquen a continuació) per part nostra de conformitat amb els fins indicats.

Llegiu atentament el text que apareix a continuació per conèixer tots els detalls d’aquesta Política de privadesa.

 

1. INFORMACIÓ GENERAL

L’entitat responsable de les vostres dades és IM Projects, SL, amb CIF B63349559, domiciliada al c/ Vallespir, 19 – 5a Planta Mòdul 1 (08173) Sant Cugat del Vallès, Barcelona, ​​Espanya. Totes les comunicacions relatives al tractament de les vostres dades personals hauran de dirigir-se a privacy@im-projects.com.

 

2. DADES TRACTADES A TRAVÉS DEL LLOC WEB

Les dades següents són tractades per IM Projects com a Responsable del Tractament de dades

Dades recollidesBase jurídicaPropòsit
Navegació: A causa de les normes de comunicació d’Internet, quan visiteu el nostre lloc web rebem automàticament la URL del lloc del qual procedeix i el lloc que visiteu quan abandoneu el nostre lloc web. També rebem l’adreça del Protocol d’Internet (IP) del vostre ordinador i el tipus de navegador que utilitzeu. Utilitzem aquesta informació per analitzar les tendències generals per tal de millorar el servei. Aquesta informació no es comparteix amb tercers sense el vostre consentiment.Interès legítim / Consentiment exprés

 

Comprendre els nostres usuaris i millorar el nostre Lloc web.
Formularis de contacte: Quan et posis en contacte amb Nosaltres a través del formulari de contacte, correu electrònic o mitjà de comunicació similar, obtindrem les dades següents: nom, cognoms, adreça de correu electrònic i el contingut del missatge per tal d’atendre els teus comentaris, peticions, suggeriments, etc. Addicionalment, podrem tractar aquestes dades per a estudis estadístics mitjançant tècniques de pseudonimització i fins i tot d’anonimització, com l’agregació de dades, impedint aquest tractament posterior la identificació individual dels usuaris.Consentiment. En determinades circumstàncies, podem tractar les seves dades per complir una obligació legal o reglamentària a què estiguem subjectes
Dades professionals del CV: Quan et posis en contacte amb Nosaltres enviant les teves dades personals i experiència i l’arxiu CV adjunt per tal d’atendre la vostra sol·licitudConsentiment exprésConèixer les competències professionals per adequar-les als llocs vacants
Butlletí de notícies: En subscriure’s al nostre butlletí de notícies recopilem la vostra adreça de correu electrònic.Consentiment exprésMantenir-lo al dia de les nostres ofertes de productes i serveis, incloses les activitats de la nostra comunitat, i enviar-li informació, ofertes, promocions o comunicacions comercials en general, relacionades amb les nostres activitats, productes i serveis.

 

3. DADES TRACTADES MITJANÇANT ELS NOSTRES SERVEIS D’APLICACIONS

Per a totes les nostres Apps, recollim les dades següents com a Responsable de Tractament en el moment del registre:

Dades recollidesBase jurídicaPropòsit
Dades de registre: en registrar-se als Serveis de l’APP, obtindrem les dades personals següents sobre vostè: nom, cognoms, adreça de correu electrònic i telèfon. Aquestes dades són obligatòries i, si no es faciliten, no es podrà crear el vostre compte (el «Compte»)Complir el nostre contracte amb vostè (és a dir, el nostre contracte de llicència) per prestar-li el nostre servei, o per prendre mesures a petició seva abans de celebrar aquest contracte.
 • Complir el nostre contracte.
 • Comunicacions amb vostè.
 • Gestió del vostre compte.
 • Prestar-li el nostre Servei (tal com es descriu a les Condicions).
Tenim un interès legítim a processar les seves Dades de Registre per al nostre negoci, a dirigir i gestionar el nostre negoci per oferir-vos el millor servei/producte i la millor i més segura experiència. Considerem i sospesem qualsevol impacte potencial sobre vostè (tant positiu com negatiu) i els seus drets abans de processar les dades personals per al nostre interès legítim, i no utilitzem les seves dades personals per a activitats en què els nostres interessos es veuen anul·lats per l’impacte sobre vostè (tret que tinguem el seu consentiment o que la llei ens exigeixi o permeti fer-ho).Les dades que recopilem també es fan servir per mesurar i millorar el Servei i la seva funcionalitat, així com per prestar serveis d’atenció al client, enviar notificacions per correu electrònic.
Complir una obligació legal o reglamentària: podem tractar les vostres dades personals quan sigui necessari per complir una obligació legal o reglamentària a què estiguem subjectes.Per garantir el compliment de les Condicions, la legislació aplicable i altres obligacions legals a què estiguem subjectes.
Consentiment per enviar comunicacions comercials pròpies per correu electrònic o SMS.Enviament de butlletins informatius, o comunicacions, en general, sobre els Serveis, productes i novetats, i ofertes de productes, o promocions ofertes per Nosaltres.
Dades de pagament. Els nostres proveïdors de serveis de pagament recopilen determinades dades de pagament que es processen d’acord amb les seves condicions i política de privadesa, que se li faciliten durant el procés de pagament.Complir el nostre contracte amb vostè (és a dir, el nostre contracte de llicència) per prestar-li el nostre servei, o per prendre mesures a petició seva abans de celebrar aquest contracte.
 • Complir el nostre contracte.
 • Prestar-li el nostre Servei (tal com es descriu a les Condicions).
Complir una obligació legal o reglamentària: podrem tractar les seves dades personals quan sigui necessari per complir una obligació legal o reglamentària a què estiguem subjectesPer garantir el compliment de les Condicions, la legislació aplicable i altres obligacions legals a què estiguem subjectes.
Dades de navegació. Quan utilitzeu la nostra APP, rebem automàticament l’ID del dispositiu, la ubicació, la IP, la descripció del dispositiu, el codi de connexió, l’ús de la pantalla, les connexions amb altres comptes de dispositius i usuaris, i la configuració del dispositiu.

Utilitzem aquesta informació per analitzar les tendències generals i ajudar a millorar el servei. Aquesta informació no es comparteix amb tercers sense permís.

Interès legítim per al nostre negoci, en dirigir i gestionar el nostre negoci per oferir-li el millor servei/producte i la millor i més segura experiència. Considerem i sospesem qualsevol impacte potencial sobre vostè (tant positiu com negatiu) i els seus drets abans de processar les dades personals per al nostre interès legítim, i no utilitzem les seves dades personals per a activitats en què els nostres interessos es veuen anul·lats per l’impacte sobre vostè (tret que tinguem el seu consentiment o que la llei ens exigeixi o permeti fer-ho).Millorar el nostre servei i l’experiència de l’usuari.

Quan vostè utilitza les aplicacions, també podem processar dades personals de les quals vostè és responsable com a Responsable de Tractament, (és a dir, nosaltres actuem com a Encarregat de Tractament de Dades). En aquest cas, s’aplicarà el nostre Annex de Tractament de Dades adjunt.

 

4. DIVULGACIÓ

Tractem les vostres dades personals de forma confidencial d’acord amb la legislació aplicable. Llevat que s’indiqui el contrari, les vostres dades personals no es facilitaran a tercers. En concret, podem donar accés a les vostres dades de la següent manera:

 • Podem donar accés a les vostres dades personals als nostres proveïdors de serveis en virtut de contractes de prestació de serveis a favor de l’Empresa.
  – Proveïdors de serveis de manteniment de bases de dades i gestió de subscripcions a butlletins.
  – Proveïdors de serveis analítics.
  – Proveïdors de serveis d’allotjament.
  – Proveïdors de serveis de correu electrònic.
  – Proveïdors de Plataformes de gestió del consentiment. Exigim que tots els tercers respectin la seguretat de les dades personals i els tractin d’acord amb la llei.
  No permetem que els nostres proveïdors de serveis externs utilitzin les vostres dades personals per a les seves pròpies finalitats i només els permetem tractar les vostres dades personals per a finalitats específiques i d’acord amb les nostres instruccions.
 • Podem posar les dades personals a disposició de qualsevol tercer interessat a comprar o adquirir IM PROJECTS, SL, o una part del negoci i, en conseqüència, donar accés a qualsevol auditor nacional o internacional per dur a terme la seva «due diligence».
 • Podem posar les dades a disposició de les autoritats per investigar sospites de frau, assetjament o altres infraccions de qualsevol llei, norma o reglament, o de les polítiques del lloc web.

 

5. TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS (TERCERS PROVEÏDORS DE SERVEIS)

Utilitzem serveis tecnològics de tercers per oferir el nostre lloc web, posar-nos en contacte amb vostè i prestar serveis. Aquestes entitats poden estar situades a jurisdiccions que, en general, no ofereixen garanties adequades en relació amb el tractament de dades personals. Per a totes les entitats que no formen part de l’Espai Econòmic Europeu (EEE), hem signat contractes amb aquestes entitats que sí que inclouen aquestes salvaguardes, incloses les clàusules model de la Comissió Europea.

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per consultar o obtenir còpies d’aquests acords.

 

6. CONSERVACIÓ DE DADES

Només conservem les vostres dades personals durant el temps necessari per complir les finalitats per a les quals les hem recollit, fins i tot per complir requisits legals, comptables o d’informació.

Per determinar el període de conservació adequat de les dades personals, tenim en compte la quantitat, la naturalesa i la sensibilitat de les dades personals, el risc potencial de dany derivat de l’ús o la divulgació no autoritzats de les vostres dades personals, els fins per als que processem les vostres dades personals, si podem assolir aquests fins per altres mitjans i els requisits legals aplicables.

 

7. MESURES DE SEGURETAT

Apliquem les mesures de seguretat i els sistemes de protecció de dades personals exigits per la llei per mantenir la confidencialitat i integritat de les seves dades i la protecció contra l’accés, la modificació o la destrucció no autoritzats. Aquestes mesures s’ajusten a les directrius establertes per les autoritats de protecció de dades.

 

8. ELS SEUS DRETS

La legislació sobre protecció de dades us atorga drets en relació amb les vostres dades personals. En concret, té dret a accedir, rectificar, sol·licitar la supressió, oposar-se al tractament, sol·licitar la portabilitat i restringir el tractament i, per a qualsevol tractament que es basi en el seu consentiment, pot retirar aquest consentiment. Aquests drets es poden fer efectius posant-se en contacte amb nosaltres a privacy@im-projects.com.

També té dret a presentar qualsevol reclamació davant de l’autoritat competent, en aquest cas l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), C/. Jorge Juan, 6, 28001 Madrid, Espanya, però abans poseu-vos en contacte amb nosaltres.

 

9. COMUNICACIONS COMERCIALS

En subscriure’s al nostre butlletí de notícies o com a usuari d’IM APP, rebreu comunicacions comercials electròniques de conformitat amb la legislació aplicable, incloses alertes, notificacions, butlletins, ofertes i promocions sobre els Serveis d’IM PROJECTS. Si no voleu rebre informació relacionada amb els Serveis d’IM PROJECTS, podeu donar-vos de baixa de qualsevol de les nostres comunicacions «Donar-vos de baixa» o fer-nos-ho saber enviant una notificació a privacy@im-projects.com.

 

10. GENERAL

Exactitud. És important que les dades personals que tenim sobre vostè siguin exactes i estiguin actualitzades. Vostè és responsable de l’exactitud de la informació que ens facilita, i s’espera que vostè actualitzi qualsevol dada que ens proporcioni.

Dades prohibides. En tot cas, està prohibit remetre’ns o carregar dades que continguin dades personals sensibles que estiguin relacionades amb persones identificables com ara: l’origen racial, l’afiliació sindical, la religió, la ideologia o la vida sexual de vostè i/o d’un tercer; la salut de vostè i/o d’un tercer; o la comissió de delictes penals o la implicació en processos penals de vostè i/o d’un tercer, així com les penes o multes associades.

Modificacions. Ens reservem el dret a modificar els termes d’aquesta Política de Privadesa i us ho notificarem mitjançant un avís clar d’aquests canvis per correu electrònic o al nostre lloc web, i en aquesta Política de Privadesa. Si continueu utilitzant i/o accedint al nostre lloc web després d’aquesta actualització, es considerarà que accepta els nous termes. Si no accepteu l’actualització, notifiqueu-nos-ho i cancel·larem qualsevol compte que pugueu tenir amb nosaltres i eliminarem qualsevol de les vostres dades personals (excepte les que calgui mantenir a efectes legals), i no podreu continuar utilitzant els serveis als quals us heu subscrit.

Legislació aplicable. Llevat que una normativa local específica estableixi el contrari, la Política de Privadesa es regeix per les lleis d’Espanya.

 

 

 

ANNEX I: Acord de tractament de dades d’IM Projects

 

Introducció

Quan vostè utilitza les nostres Aplicacions, IM PROJECTS processa certes dades («Dades de l’Aplicació») com a Encarregat de tractament de Dades sota les seves instruccions com a Responsable de Tractament. Li estem proporcionant un servei comercial i per tant el nostre processament de dades en nom seu es regeix per aquests termes. En endavant denominades individualment com la «Part» i col·lectivament com les «Parts».

 

1. OBJECTE, NATURA I FINALITAT DEL TRACTAMENT

Finalitat del tractament: Prestació de Serveis d’App a l’Usuari. Per prestar els serveis de l’aplicació, cal accedir a les «Dades de l’aplicació» compartides per vostè com a responsable del tractament. Nosaltres, com a Encarregats de Tractament de Dades, només accedirem per proporcionar serveis d’App i no farem cap altre processament de dades personals més enllà d’això.

Deure d’informar l’interessat del tractament: serà responsabilitat exclusiva seva com a responsable del tractament.

 

2. TIPUS DE DADES PERSONALS I CATEGORIA D’INTERESSATS

Tipus de dades personals a què tindrà accés l’encarregat del tractament: Correu electrònic, adreça, telèfon, persona de contacte.

Categories d’interessats: Proveïdors, Clients.

Operacions de tractament autoritzades: Accés a les dades personals al servidor on s’emmagatzema la base de dades de correus electrònics, i la posterior consulta, organització, estructuració, conservació, reproducció, limitació, supressió o destrucció, en funció del que sigui necessari per a la prestació d’App Services i les instruccions del Responsable del Tractament.

 

3. TERMINI

El període de validesa d’aquest tractament és el termini d’ús de les Apps.

 

4. COMPLIMENT DE LA LEGISLACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Cada Part complirà amb totes les lleis aplicables relacionades amb la privadesa i la protecció de dades, incloent (sense limitació) la Directiva de Protecció de Dades de la UE (95/46 / CE) per al 25 de maig de 2018, tal com s’implementa a cada jurisdicció, el Reglament General de Protecció de Dades de la UE (2016/679) a partir del 25 de maig de 2018, la Directiva de Privadesa i Comunicacions Electròniques de la UE (2002/58 /CE) tal com s’implementa en cada jurisdicció, i qualsevol modificació o esmena a la legislació de tant en tant (col·lectivament i individualment, «Lleis de protecció de dades»).

 

5. DRETS I RESPONSABILITATS DE L’USUARI COM A RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE DADES

Tal com exigeix ​​la legislació aplicable, Vostè, com a Usuari de l’App i Responsable del Tractament, haurà de:

a) Informar i obtenir tot el consentiment necessari de terceres parts per al tractament de les vostres dades personals.

b) Aplicar les mesures tècniques i organitzatives adequades per garantir i demostrar que el tractament es duu a terme de conformitat amb la legislació aplicable.

c) Respondre els drets legals dels interessats en virtut de la legislació aplicable en matèria de protecció de dades personals i complir les disposicions establertes a la clàusula 6.

 

6. DRETS I RESPONSABILITATS D’IM PROJECTS COM A RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE DADES

Segons el que estableixen les lleis i els reglaments aplicables, IM PROJECTS haurà de:

a) Processar les dades de la sol·licitud únicament sobre la base d’instruccions documentades de l’usuari, incloses les transferències de dades de la sol·licitud a un tercer país o organització internacional, llevat que es disposi el contrari en virtut de la legislació aplicable de la Unió o dels Estats membres; en aquest cas, IM PROJECTS us informarà com a Usuari de l’App d’aquest requisit legal abans del processament, llevat que ho prohibeixi la llei o sigui d’interès públic.

b) Garantir que les persones autoritzades a processar les dades de la sol·licitud s’han compromès a respectar la confidencialitat o estan subjectes a una obligació legal de confidencialitat.

c) Adoptar totes les mesures tècniques i organitzatives apropiades per garantir un nivell de seguretat adequat al risc del tractament.

d) Respectar les condicions d’utilització d’un altre encarregat del tractament, establertes per la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

e) Assistir a l’Usuari, tenint en compte la naturalesa del tractament, mitjançant mesures tècniques i organitzatives apropiades, sempre que sigui possible, perquè l’Usuari pugui complir la seva obligació de respondre a les sol·licituds d’exercici dels drets dels interessats.

f) Ajudar l’Usuari a garantir el compliment de les seves obligacions, tenint en compte la naturalesa del tractament i la informació de què disposa IM PROJECTS.

g) A elecció de l’Usuari, destruir o tornar totes les dades personals tan bon punt finalitzin els serveis de tractament i destruir les còpies existents, llevat que la legislació aplicable de la Unió o dels Estats membres exigeixi la conservació de les dades personals.

h) Facilitar a l’Usuari tota la informació necessària per demostrar el compliment de les obligacions establertes aquí, així com permetre i contribuir a la realització d’auditories, incloses inspeccions, per part del Responsable del Tractament o altres auditors autoritzats per l’Usuari.

i) Processar les dades de la sol·licitud posades a disposició d’IM PROJECTS per garantir que el personal responsable segueix les instruccions de l’usuari.

j) Garantir que el Responsable de Protecció de Dades designat (si escau) o, en la seva absència, el Responsable de Privadesa participi de forma adequada i oportuna en tots els assumptes relacionats amb la protecció de les Dades de l’Aplicació.

k) Adherir-se a un Codi de Conducta aprovat per la Comissió Europea o una altra autoritat competent.

l) Mantenir un registre de les activitats de tractament en el cas de tractaments de dades personals que puguin suposar un risc per als drets i les llibertats de l’interessat i/o amb caràcter no ocasional, o que impliquin el tractament de categories especials de dades i/ o dades relatives a condemnes i infraccions.

m) Respondre dels drets legals establerts per la legislació aplicable i complir les estipulacions indicades a la clàusula 7.

 

7. EXERCICI DELS DRETS DELS INTERESSATS

Si els Interessats responen a una sol·licitud o exerceixen algun dels drets establerts al Reglament General de Protecció de Dades, l’Usuari proporcionarà la informació sol·licitada i adoptarà les mesures necessàries sense demora i, com a molt tard, en el termini d’un mes a partir de la recepció de la sol·licitud, que podrà prorrogar-se per dos mesos més en cas necessari, tenint en compte la complexitat de la sol·licitud i el nombre de sol·licituds. IM PROJECTS prestarà assistència.

A més, en cas que l’Usuari no doni curs a la sol·licitud, informarà aquest sense demora i, en el termini màxim d’un mes des de la recepció de la sol·licitud, comunicarà a l’interessat els motius pels quals no ha actuat i us informarà del seu dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat competent i a interposar un recurs judicial. La resposta a la sol·licitud s’ha de presentar en el mateix format utilitzat per l’interessat, llevat que aquest sol·liciti una altra cosa.

 

8. EXTERNALITZACIÓ

IM PROJECTS podrà subcontractar les obligacions i/o divulgar les Dades de l’Aplicació a tercers proveïdors de serveis sense necessitat d’autorització addicional per part de l’Usuari. A aquest efecte, l’Usuari accepta expressament que IM PROJECTS pugui subcontractar amb la categoria de subencarregats del tractament esmentats a la clàusula 4 de la Política de Privadesa «DIVULGACIÓ». IM PROJECTS establirà una llista de subcontractistes, i els subencarregats addicionals o substitutoris seran notificats a l’Usuari com a Responsable del Tractament. Els interessats poden sol·licitar en qualsevol moment a privacy@im-projects.com una llista de subencarregats del tractament.

 

9. TRANSFERÈNCIA INTERNACIONAL DE DADES

Les transferències internacionals de Dades d’Aplicació només es poden dur a terme si compleixen els requisits de les lleis i els reglaments nacionals o de la UE aplicables. IM PROJECTS utilitza serveis tecnològics de tercers per a la prestació dels serveis, els proveïdors dels quals poden tractar les dades de la sol·licitud recollides en el curs de la prestació dels seus, en qualitat de subencarregats del tractament. Aquestes entitats poden estar ubicades en jurisdiccions que generalment no ofereixen garanties adequades pel que fa al tractament de dades personals. No obstant això, celebrem contractes amb aquestes entitats que inclouen aquestes salvaguardes, incloses les Clàusules Contractuals Tipus aprovades per la Comissió Europea. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb privacy@im-projects.com.

 

10. VIOLACIÓ DE LA SEGURETAT DE LES DADES PERSONALS

En la mesura que hi hagi una instrucció d’una autoritat de control competent, un desenvolupament de la legislació nacional o un acte delegat, en cas de violació de la seguretat de les dades personals, l’usuari o IM PROJECTS, notificarà aquesta violació a l’autoritat de control competent sense demora indeguda i, si és possible, a més tardar setanta-dues (72) hores després del succés.

 

11. RESCISSIÓ I EXPIRACIÓ

En cas de resolució o expiració de la relació contractual entre l’Usuari i IM PROJECTS, IM PROJECTS no conservarà les Dades de la Sol·licitud, tret que estigui legalment obligat o sigui desitjable fer-ho. En cas contrari, en cas de terminació, resolució o expiració, o quan ja no estigui legalment obligat a conservar les dades, IM PROJECTS destruirà o tornarà a l’Usuari totes les dades personals i qualsevol còpia, així com qualsevol suport o altres documents que continguin dades personals. Això sense perjudici del dret d’IM PROJECTS a seguir tractant les dades de la sol·licitud quan IM PROJECTS tracti aquestes dades o per a la defensa dels seus interessos legals.