Laurendor, maquillatge i cosmètica professional

Laurendor és una empresa espanyola fundada al 1936 amb una llarga experiència en la fabricació de cosmètics tant en color com en tractament.

Poden desenvolupar qualsevol producte des de la fase d'investigació, disseny del packaging, notificació al Portal Europeu i legalització del producte, fins a la fabricació. Actualment distribueixen a més de 25 països per tot el món.

Després de la implementació de NAV a Laurendor hem fet algunes entrevistes amb els seus empleats per veure la seva valoració, aquestes son algunes de les seves conclusions:

Montserrat Canas Moldón (Gerent): Laurendor té al voltant de 1000 referències de producte, ara podem optimitzar molt millor tot l'escandall dels costos dels nostres productes.

Francisco Durán Pavón (Responsable de magatzem): En elaborar les comandes amb PDA, s'han realitzat amb més rapidesa i agilitat, sobretot les comandes "export" que són les més dificils i més grans.

Xavier Hidalgo Grau (Responsable tècnic): Amb NAV s'aconsegueix molt bona traçabilitat i pots saber l'origen i final de qualsevol producte en qualsevol moment. Treballar amb documentació externa a NAV era un problema perquè cadascun tenia la seva gestió individualitzada i pròpia, en canvi ara hi ha una única font d'informació per tots els treballadors.