Nike confia un cop més en les solucions ICG d’IM Projects

La multinacional americana obre a Barcelona la botiga mes gran al territori espanyol, fruit de la política d’expansió de Nike a Europa. L’establiment, situat a l’edifici del Corte Inglés de l’avinguda Portal del Ángel, disposa de les ultimes novetats de totes les categories de productes de la marca d’Oregon, i una zona destinada exclusivament a la venta de productes del FC Barcelona. La marca converteix a la Ciutat Comtal en la seva referencia a nivell internacional. L’acord entre Nike i El Corte Inglés es únic, ja que per primera vegada aquesta gran superfície dedica tota una planta a un sola marca.

La nova apertura reforça la relació professional entre el grup ICG i Nike. La multinacional gestiona d’altres establiments emblemàtics com les botigues del FC Barcelona o la pròpia botiga d’empleats al polígon industrial Mas Blau del Prat de Llobregat amb les solucions ICG.

La implantació l’ha portat a terme Im-Projects, Master Provider a Barcelona. Una de les peculiaritats ha estat integrar el software punt de venda FrontRetail amb el sistema de cobrament, control i tancament de caixa de El Corte Inglés en tots els seus centres. Un altre aspecte destacat ha estat la connexió de ICGManager amb la central europea de Nike, a Holanda, que permet automatitzar l’exportació de tota la informació que es genera.

Per la gestió de les vendes s’han instal·lat els punts de venda ICG BeatlePos amb segona pantalla que permeten mostrar publicitat en funció dels articles adquirits pel client.

També  s’ha instal·lat la solució de mobilitat FrontRetail Mobile, amb la que els empleats, mitjançant tablets o smartphones, poden obtenir informació de l’estoc disponible al magatzem, millorant l’atenció al client, i realitzar la lectura dels articles amb codi de barres per reduir cues d’espera i augmentar les vendes.