Lurdes Bergada, un referent en moda

Lurdes Bergada ha informatitzat la seva central i botigues amb solucions ICG, també ha creat la seva nova botiga online integrada en solucions ICG, IM Projects ha fet el projecte amb la col•laboració de Montaweb per la botiga online.

Lurdes Bergada (Barcelona 1950) és una de les dissenyadores de moda més reconegudes del panorama espanyol i internacional i tot un referent per a les noves generacions de creadors.

Dotada de gran personalitat i amb més de 30 anys d’experiència, la seva trajectòria és un exemple de com, amb passió per l’ofici, treball i bons productes, es pot esdevenir un referent en el món de la moda.

Així, a dia d’avui, Lurdes Bergada és l’única distribuïdora de la seva marca i compta amb un total de set botigues, quatre a Barcelona, una a Granollers i dues a Madrid. Ara inaugura a més la seva shop online, per tal de poder respondre a la demanda dels seus clients d’arreu del món de manera més àgil i eficaç.

Lurdes Bergada compta amb ICGManager Advanced a la central i ICG FrontRetail a les botigues amb el TPV ISPOS, la Shop on-line ha estat desenvolupada sobre ICGManager que permet la actualització automàtica de totes les dades del web i la consulta en temps real de la disponibilitat d’estocs.

Tant per a dona com per a home, els dissenys Lurdes Bergada i Syngman Cucala, que es responsabilitza dels segons, es caracteritzen pels talls asimètrics, els teixits naturals, suaus i lleugers i la seva caiguda entre càlida i sorprenent. La marca manté un equilibri perfecte en l’originalitat i la sobrietat.