Tendencies pel punt de venda en restaurants al 2018

El 76% dels restauradors busquen eines de gestió en el seu sistema de punt de venda en els seus restaurants segons NRA (National Restaurant Association).

 

El punt de venda ha estat canviant ràpidament des del seu inici en els restaurants. Mentre que el 2017 va portar molts productes i serveis innovadors, el 2018 promet construir a partir d’això encara més irrupcions.

 

Quioscos

Si bé els quioscos d’autoservei han anat de mica en mica entrant en els serveis del restaurant, en l’actualitat ja hi ha restaurants que només utilitzen quioscos d’autoservei.

Encara que no són tan personals, els restaurants que treballen amb quiosc de servei augmenten el nombre de comandes, redueixen els seus costos operatius i milloren la precisió de les comandes, que és el que tots els restaurants s’esforcen per aconseguir.

Mentre que grans cadenes com McDonald’s i Panera han anat experimentat amb quioscs en certs locals, companyies com Eatsa ja han introduït botigues d’autoservei totalment automatizadas.Nuestro client, Udon ha realitzat el primer pilot al local del Triangle a Barcelona, els comentaris segueixen sent positius alhora que es posa en pràctica aquesta tendència creixent.

 

 

Aplicació mòbil per al lliurament a domicili

El servei de lliurament no és res de nou per al canal d’hostaleria. A les zones urbanes més grans, la no prestació d’aquest servei sol donar lloc a la pèrdua de negoci en lloc del seu competidor. A mesura que la tecnologia continua evolucionant, l’ús de comandes i lliuraments mòbils es torna primordial.

Els beneficis d’aquesta tecnologia són:

  • Sense cues d’espera
  • Proporciona una comoditat excepcional per al consumidor
  • Prioritza la comanda habitual sent còmode en tot moment demanar al mateix lloc.

En temps en què els consumidors volen tot a l’instant, aquest servei no podria ser més important. Gràcies a utilitzar ICG Software al restaurant, fàcilment pot afegir aquesta funcionalitat.

 

Optimització de la ruta de lliurament

A mesura que els restaurants segueixen evolucionant, els serveis de lliurament s’han convertit en una prioritat major. Amb això ve la necessitat d’estratègia i optimització de la ruta. Les tecnologies avançades de gestió de lliuraments poden assignar les rutes de lliurament dels conductors en funció de la ubicació del client.

En general, les comandes es tabulen en funció de l’hora i la ubicació de la comanda. Això permet als conductors lliurar diversos comandes alhora a ubicacions geogràfiques específiques de manera eficient en el temps, el que permet millorar el servei al client i la qualitat dels aliments.

 

 

Vols optimitzar la gestió en el teu local o cadena?

    Nom i cognoms *

    Email *

    Missatge *