TPV Certificado AENA

Requisits d’AENA per obrir una botiga a l’aeroport

La zona d’embarcament als aeroports cada vegada ha anat cedint més espai a les botigues o locals de restauració. Les marques han vist una oportunitat no només de venda sinó de representació en una zona de pas per a milions de turistes i / o viatgers de negocis. Per exemple, a l’aeroport de Barcelona transiten durant l’any uns 40 milions de viatgers, per la qual cosa obrir una botiga a l’aeroport ha anat entrant en els plans de retailers o restauradors ja que aquest alt trànsit de persones el més probable és que comprin durant el procés d’embarcament.

Molts negocis es troben amb un requeriment d’entrada que han de solucionar si volen començar la seva activitat a l’aeroport ja que s’ha d’utilitzar programari en el punt de venda amb el certificat d’idoneïtat emès per la direcció de tecnologies de la informació i comunicacions d’AENA. Aquests són els softwares certificats entre els quals es troba ICG Software.

 

Evolució passatgers per mes a l'aeroport El Prat

 

Evolució passatgers aeroports AENA

 

Certificar una solució per a AENA i adequar-se al sistema d’anàlisi de venda i ingressos d’AENA (SAVIA) no és tasca fàcil i pocs programes han invertit recursos per complir amb els requisits:

 

 • Tota transacció ha de ser registrada en temps real als servidors d’AENA amb la mateixa classificació i subclassificació
 • Un cop al mes s’ha d’enviar un fitxer amb el format indicat per fer una doble verificació de la informació facilitada
 • En tota venda s’ha d’informar la targeta d’embarcament per temes estadístics de l’aeroport

 

ICG Software està certificat des de l’any 2006, de manera que una cadena de botigues o restauració té plans d’obrir un negoci a l’aeroport, poder treballar amb el mateix software en totes les botigues sense excepció pot resoldre significativament l’operativa de la gestió de la empresa.

A IM Projects hem realitzat diferents projectes amb els nostres clients a l’aeroport amb diferents escenaris, ja sigui implantant només el punt de venda de l’aeroport, integrant-lo amb la solució ERP de la central o utilitzant el mateix software per a tota la cadena. Pel que depenent de la situació aconsellarem una o altra solució.

Algunes de les nostres fotos de clients a l’aeroport:

 

 

 

Tens pensat obrir botiga a l’aeroport?

 

  Nom i cognoms *

  Email *

  Missatge *

  Aquest lloc web està protegit per reCAPTCHA i s'aplica la Política de Privacitat i elsTermes de servei de Google.