Prepari la cuina del seu restaurant per al futur

posted in: FrontRest, Hostaleria, ICG

La innovació constant fa que apareguin noves necessitats en l’hostaleria i en molts casos quan es pensa que té l’última tecnologia implementada al seu restaurant, una cosa nova surt a la llum.

Avui dia, cal pensar sempre amb anticipació i estar disposat a adaptar-se. A mesura que tot es mou cap al núvol, més i més tecnologia es veurà afectada, incloent el funcionament de la seva cuina. Un sistema de TPV és sovint el motor que impulsa el seu negoci, pel que és important assegurar-se que s’està utilitzant el seu màxim potencial i que pot treballar amb la nova tecnologia.

 

Comandes mòbils i en línia – Com estan afectant la seva cuina?

Comandes mòbils i en línia s’estan convertint en la norma. No obstant això, si no es planifica adequadament, poden descol·locar la seva cuina durant les hores de pics de treball. Els clients esperen que aquestes comandes estiguin a punt en el moment de la selecció i que estiguin tan calents i frescos com si estiguessin sopant, per la qual cosa és important establir les expectatives adequades per al client. Prometent que una ordre estarà a punt en 10 minuts pot no ser possible durant les hores punta. Esteneu el temps de 5-10 minuts si això vol dir que serà capaç de proporcionar un menjar d’alta qualitat. Al client no li importarà esperar uns minuts més.

 

Disseny del local – Racional i eficient

L’any passat, Starbucks va redissenyar molts dels seus locals per acomodar l’augment de comandes mòbils, dirigint als clients a un taulell separat. Panera també ha canviat el disseny dels seus restaurants per abastir les seves comandes en línia amb prestatges separats on els clients poden entrar, prendre la seva comanda de menjar per emportar del prestatge i no haver d’interactuar amb un sol empleat. Dissenyar el seu restaurant d’una manera que separi les comandes en línia de les comandes a la botiga pot ajudar a evitar que la cuina i el taulell es saturin. Separar aquestes comandes també ajudarà a assegurar que els clients de recollida no estiguin esperant en una llarga fila només per poder recollir la seva comanda.

 

Anàlisi de dades – El coneixement és poder!

Utilitzar l’analítica que pot proporcionar solucions com Power BI és crucial per a determinar com eficient és la seva cuina. Quant de temps es triga a preparar cada plat? Quantes vegades la cuina està fent una comanda? Està demanant massa de certs ingredients? Tenir accés a aquesta informació pot ajudar a millorar i perfeccionar contínuament el flux de la cuina, el que resulta en menys malbaratament, clients més feliços i més beneficis per l’empresa.

 

 

Només implementant aquests tres passos, el seu restaurant estarà preparat per a l’èxit i llest per al futur.

 

Vol adaptar el seu restaurant a la tecnologia actual?

 

    Nom i cognoms *

    Email *

    Missatge *