HIOPOS Cloud: “La força de les idees”

El núvol en menys d’una dècada ha passat de ser considerada com una eina per a millorar l’economia i la flexibilitat de l’àrea de IT a convertir-se en una força que està redefinint el rol dels treballadors.

HIOPOS disposa de solucions específiques per a restaurants, bars/cafeteries, fast foods, fleques, fruiteries, gelateries, minimarkets i botigues de conveniència.

El projecte HIOPOS es va presentar a l’Auditori de la Universitat de Lleida durant la Convenció Internacional del Grup ICG que va reunir les seves principals concessions i Partners dels cinc continents.

El president del Grup ICG, Andreu Pi, va assegurar que “HIOPOS és un projecte ambiciós i il·lusionant, ple de reptes i possibilitats de negoci, resultat de 8 anys de treball i recerca, que ha arribat per a quedar-se i representa el nostre futur per als pròxims anys”. Encara que el gran èxit de ICG s’ha centrat durant molts anys en el desenvolupament de solucions basades en el sistema Windows, i amb encara un gran recorregut en el mercat, amb el nou projecte HIOPOS, fem un pas més a facilitar el treball a empreses i usuaris.

Les solucions HIOPOS són de ràpida implantació i fàcil ús i no requereixen de personal tecnificat per al seu manteniment. Cada solució és global i específica per a cada tipus de negoci i permetrà a les empreses més exigents implantar les noves solucions d’una forma senzilla, fent-les tecnològicament autosuficients i sense dependències de tercers.

Durant la Convenció també es van donar a conèixer les noves formes de col·laboració i comercialització del nou projecte HIOPOS: Specific, Advanced (com IM Projects) i Excelsius, basades en els principals valors del Grup com són la confiança, el compromís, l’esforç i la implicació.

HioPos Cloud és la solució ideal per al teu negoci, amb programari intuïtiu i amb una innovadora usabilitat tàctil.

  • Multinegoci i multiterminal. Escalable amb totes les funcionalitats segons les teves necessitats. Permet treballar amb diversos punts de venda.
  • Funciona amb o sense Internet. Pots continuar treballant en cas de desconnexions a Internet.
  • Actualitzacions gratuïtes. Actualitzacions de les últimes novetats del programari sense càrrecs addicionals.
  • Emmagatzematge segur i sempre disponible en el núvol. Informació sempre disponible en el núvol amb la màxima seguretat de les teves dades.

Descobreix tots els avantatges en: https://www.im-hiopos.com