És aquesta la fi de Dynamics NAV? O s’ha reinventat?

posted in: Dynamics NAV

Microsoft Dynamics 365 Business Central ofereix una solució global per administrar finances, operacions, vendes i servei al client, oferint a l’usuari una visió completa del seu negoci amb processos de treballs integrats i eines avançades d’anàlisi.

No és això el mateix que Dynamics NAV? Això vol dir que Business Central és la fi de l’exitós NAV? I el que és més important, que implica per als milions d’usuaris del millor sistema ERP del mercat?

Microsoft Dynamics NAV és un producte madur pel que fa a funcionalitat, després d’anys de versions i millores, permet a qualsevol empresa PIME disposar d’un ERP avançat. Amb el llançament de Dynamics 365 Business Central, Microsoft pretén dotar l’eina de molta més potència pel que fa a l’accessibilitat web i connectivitat amb Office 365, integració en Azure i facilitar la connexió de l’ERP amb Apps i plataformes complementàries desenvolupades per diferents partners per donar sortida a necessitats específiques i complementàries que puguin tenir els usuaris de qualsevol lloc del món.

Dynamics 365 Business Central és segons el director general de Microsoft per a l’equip de Dynamics NAV, Marko Perisic, “la propera generació de Dynamics NAV per a l’era de la transformació digital”, que unifica els actius digitals de l’Office 365, Power Platform i Azure per ajudar els clients que transformen digitalment el seu negoci.

 

 

Llavors, sí, Business Central és la fi de NAV, però el que obtindrà el client és la mateixa funcionalitat de Microsoft Dynamics NAV per amb més potència i versatilitat i totalment integrat amb les solucions de Dynamics 365.

A principis d’octubre de 2018, Microsoft anuncia que NAV 2018 només està disponible per a nous clients fins a final d’abril de 2019 i que per als clients existents amb NAV2009 o superior no podran actualitzar a NAV2018 On-Prem a partir d’abril de 2019 (només podran passar a Business Central).

Si tens una versió de NAV anterior a 2017, creiem que és el moment de pensar en el canvi.

En IM-Projects ens estem preparant per a una nova onada de clients que voldran canviar la seva solució ERP actual a Dynamics 365 Business Central.

 

Descobreix Business Central

 

Integra els teus processos en un sol sistema

Amb Microsoft Dynamics 365 Business Central obtindràs connectivitat total amb Office 365, un servei basat en el núvol. SharePoint Online, OneDrive, Skype for business, Yammer, BI Power, Word, Excel, PowerPoint i Outlook. Com a resultat, integraràs el teu flux de treball i optimitzaràs els teus processos.

 

Pren decisions més intel·ligents basades en intel·ligència empresarial

Aconsegueix un avantatge competitiu en prendre decisions més ràpides i intel·ligents utilitzant la intel·ligència incorporada de Power BI a Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 

Controla els teus processos a qualsevol lloc

Porta el teu negoci allà on vagis, Microsoft Dynamics 365 Business Central funciona en qualsevol ordinador, tauleta o smartphone amb la mateixa interfície i accés a les teves dades més importants. Centra’t en les tasques crítiques per a la teva empresa i pren decisions més ràpides per accelerar el teu negoci.

 

A punt per millorar el teu negoci?

No et quedis enrere i treu avantatge als teus competidors. Posa’t en contacte amb nosaltres i descobreix com migrar Dynamics NAV a Microsoft Dynamics 365 Business Central!

 

    Nom i cognoms *

    Email *

    Missatge *